fbpx

Privacyverklaring

Bij Gooddiggers doen we er alles aan om jouw privacy te beschermen. In deze privacyverklaring van Gooddiggers vertellen we je graag het waarom, wat en hoe rondom jouw privacy op deze website. Goed om vooraf te weten: we gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen wanneer je actief gebruikt maakt van onze dienstverlening of wanneer je daarvoor toestemming geeft. Dat is het geval wanneer je zelf contact met ons opneemt, wanneer je zelf een document downloadt of als je instemt met het plaatsen van tracking cookies. Hieronder lees je er veel meer over. 

Vragen of feedback? Laat het ons weten.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Persoonsgegevens

Als je gebruik wilt maken van de diensten van Gooddiggers of contact met ons wil opnemen, moeten wij soms een aantal persoonsgegevens van jou verwerken. Indien je weigert de persoonsgegevens aan ons te verstrekken, kun je geen gebruik maken van onze diensten en kunnen wij geen contact met je opnemen.

De persoonsgegevens die wij verzamelen zijn: voornaam, e-mailadres, telefoonnummer, geslacht en leeftijd. Deze gegevens gebruiken wij om contact met je op te nemen (om bijvoorbeeld je vraag te beantwoorden) of om de door jou aangevraagde dienstverlening te voltooien (denk hierbij aan een nieuwsbrief die je graag wil ontvangen) en om bijvoorbeeld te checken of je binnen de doelgroep van Gooddiggers valt. 

Tracking cookies

Deze tracking cookies beperken zich tot het analyseren (conversietracking) van onze advertenties die je mogelik ziet (remarketing). Hiermee kunnen we advertenties optimaliseren en zorgen we dat ze bij je passen. We verzamelen geen locatiegegevens en bewaren geen gegevens voor profilling. Lees hier meer over onze cookies.

Social Sharing

Bij gebruik van de social media kanalen van Gooddiggers (zoals Instagram, Facebook en Linked-In) worden door de social media kanalen een aantal gegevens van bezoekers opgeslagen om gebruik te meten en te kunnen faciliteren.

Evenementen, activiteiten en bijeenkomsten

Wanneer je aan één van de door ons georganiseerde activiteiten of bijeenkomsten deelneemt, dan kunnen we (alleen als dat nodig is voor de uitvoering van ons werk) de volgende persoonsgegevens verwerken: Voor- en achternaam; e-mailadres; telefoonnummer ; overige persoonsgegevens die je actief aan ons verstrekt ten behoeve van de specifieke doelen die jou, een andere organisatie of ons ten goede zal komen.

Bewaartermijn

We bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan nodig en/of wettelijk verplicht is om de doelen te realiseren waarvoor jouw persoonsgegevens worden verzameld. 

Met wie delen we jouw persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens zijn van jou en vertrouw je aan ons toe. Wij zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren. Daarom geven we jouw persoonsgegevens niet aan derde partijen. Er zijn wel derde partijen die jouw persoonsgegevens namens ons verwerken: zoals onze hostingpartij, CRM systeem en e-mailinfrastructuur. Deze partijen maken het mogelijk dat onze website te zien is en werkt. Ook bij deze partijen worden jouw gegevens goed beschermd. 

Persoonsgegevens aanpassen of verwijderen

Wil je weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben vastgelegd of je persoonsgegevens bijwerken, corrigeren of verwijderen? Of wil je dat we jouw persoonsgegevens overdragen aan een andere partij? Je kan een verzoek hiertoe indienen via info@gooddiggers.nl. Wij zullen je verzoek beoordelen. Binnen vier weken krijg je een reactie. Voordat wij ingaan op je verzoek, moeten wij natuurlijk wel eerst vaststellen dat je bent wie je zegt dat je bent. Het kan zijn dat we daarom om identificatie vragen.

Ook heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je het niet met ons eens bent.

E-mails

Niemand houdt van spam. We zullen je dus alleen e-mails sturen wanneer je ons daar toestemming voor hebt gegeven. Zoals updates van onze blog, interessant ontwikkelingen over Gooddiggers of de laatste doing good activiteiten. Je kunt je op elk moment uitschrijven door middel van een uitschrijf link onderin elke e-mail.

Wanneer je zelf contact met ons opneemt en je een reactie van ons verlangt, hoeven we je toestemming natuurlijk niet expliciet te vragen. We zullen je contactgegevens niet zonder je toestemming gebruiken voor het sturen van updates.

Aanpassingen privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze webpagina worden gepubliceerd.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google