Good Workshops

Good workshops

Heb jij specifieke vragen over een van de social media kanalen, loop jij telkens tegen dezelfde dingen aan of wil jij je kennis verdiepen op het gebied van marketing en communicatie? Dat kan! 

Bij Gooddiggers helpen we je binnen een paar uurtjes al een flink eind op weg. We starten met een kennismakend gesprek waarin we erachter komen waar jij het meeste mee geholpen bent. Daarna komen wij langs op locatie of plannen we een online call in waarin we jou tips en concrete handvatten geven waar jij weer mee verder kunt. 

Workshops op maat over...

  • Good brainstorm: We faciliteren creatieve brainstorms met jouw team om tot nieuwe inzichten / projecten / campagnes te komen.
  • Canva: Leer hoe jij Canva inzet voor een consistente en professionele merkbeleving. 
  • Instagram / TikTok / Snapchat / Facebook workshops: Tips & tricks over het algoritme en/of hoe de kanalen werken.
  • Social media Advertising: Samen jouw eerste campagne opzetten en/of tips en tricks over adverteren op Social media.  
  • De Dig Deep workshop: Scroll naar beneden voor meer informatie over deze workshop.
Video afspelen over FIKS jongere Social Design workshop

Dig Deep workshop

Ik vond dit echt de leukste workshop tot nu toe. Het was lekker interactief, ik heb gelachen maar het was ook serieus op zijn tijd. Ik vond het leuk om op deze manier herinneringen van het programma op te halen en ben na deze workshop extra trots op wat ik allemaal geleerd heb. Ik kijk ernaar uit om volgend jaar mijn brief aan mezelf te ontvangen.

- een deelnemer van FIKS Breda
MDT-programma

Instagram en Canva workshop

De op maat gemaakte workshops zijn een echte aanrader! Ik heb veel nieuwe dingen gehoord en geleerd. Dit alles uitgelegd met mooie voorbeelden door een super geduldige Anne! Ik kan niet wachten om het geleerde in de praktijk te gaan brengen! BEDANKT ANNE!!

Margrett
Jong Perspectief Zoetermeer
Back To Top